Allianz World Run 2020

90denní běh od 8.7. – 5.10.2020
Během Allianz World Run 2020 chceme představit budoucím generacim jejich realitu a v neposlední řadě je podpořit dary - krok za krokem a míli po míli.
Každý z nás je dobrodruh, zejména naši mladí lidé a jejich naprostá neomezená představivost. Věříme v myšlenky budoucích generací a jejich potenciál změnit naši společnost - pokud dostanou šanci vyrůst v bezpečném a inspirujícím prostředí. Proto podporujeme úžasnou práci dětských SOS vesniček celosvětově již 5 let. Dnešní děti budou brzy formovat budoucnost, v níž budeme žít.

Od roku 2015 se světového běhu Allianz World Run zúčastnilo 44,3 tisíc zaměstnanců, rodinných příslušníků a přátel ze 100 zemí světa již uběhli 137x (= 5,5 milionu km) po celém světě a ovlivnili životy mnoha dětí a rodin.
V letošním roce musíme více než kdy jindy běžet, abychom podpořili vesničky, které byly drasticky zasaženy COVID-19 a změnou klimatu. Z důvodu, kdy jsme více doma kvůli koronavirové situaci, tak tým Allianz World Run přidal možnost nejenom běhat, ale i tzv. Digital Workout Challenge. Díky této úpravě aplikace může každý cvičit kdekoli. Letos poprvé zařazujeme více sportů jako jóga, zumba, jízda na kole, vzpírání, hiit - vše, co v aplikaci sledujete, se počítá k našemu společnému cíli, kterým je vytvoření lepší budoucnosti pro každého.
  1. běh, tůry, chůze (počítá se na km)
  2. ne-běžecké aktivity (počítá se na minuty)
A podle toho , co uběhneme, budeme postupně podporovat vesničky ve Rwanda, Zambie, Ethiopie, Uganda, Nigerie.