ekonomika

Česká ekonomika je na začátku obratu správným směrem

Česká ekonomika je na začátku obratu správným směrem, domnívá se poradce představenstva Allianz pojišťovny, Jiří Rusnok. Podle jeho názoru by se v průběhu letošního roku měla česká ekonomika vrátit k růstu.
číst více
asdsad

6 tipů pro klidné Vánoce od Allianz pojišťovny

Nejkrásnější svátky roku se kvapem blíží a Allianz pojišťovna před začátkem adventu přináší 6 tipů pro klidné a bezpečné Vánoce.
číst více
Kybernetcká rizika

Allianz Risk Barometer 2022: Kybernetická rizika předstihla Covid-19 a přerušené dodavatelské řetězce jako hlavní globální podnikatelské riziko

Podle Allianz Risk Barometru budou v roce 2022 největší obavy firem na celém světě vyvolávat kybernetická rizika. Hrozba ransomwarových útoků, úniků dat nebo rozsáhlých výpadků IT znepokojuje firmy ještě více než narušení obchodního a dodavatelského řetězce, přírodní katastrofy nebo pandemie Covid-19, které v uplynulém roce firmy silně zasáhly.
číst více
ženy ve vedoucích pozicích

Ženy ve vedoucích pozicích

Pro společnost Allianz je různorodé zastoupení velice důležité, což je vidět i na průběžném jmenování vedoucích pracovníků. V průběhu roku 2021 bylo na pozice generálních ředitelek různých společností Allianz jmenováno šest žen. Požádali jsme čtyři z těchto nově jmenovaných generálních ředitelek, aby se zamyslely nad tím, co to pro ně znamená a proč je to pro Allianz důležité.
číst více

Web pro rodiče

Chceme podpořit Vás, rodiče na mateřské a rodičovské dovolené, ve Vašem osobním rozvoji a také v péči o zdraví a psychickou pohodu.
číst více

5 vydání celkem